Internet Providers

Wil jij ook geld besparen op je internetabonnement? Met onze vergelijker is dat heel eenvoudig. Binnen enkele minuten vind jij de beste internetdeal van het moment, volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Bij ons kun je alle abonnementen voor internet, internet & televisie, internet & telefonie en alles in 1 pakketten met elkaar vergelijken. Je kunt je nieuwe abonnement direct afsluiten. Zo makkelijk kan geld besparen zijn!

Aanbod internetproviders Nederland

Nederland kent een groot aantal aanbieders van internet, televisie en telefonie. Wij werken samen met verschillende grote en kleine internetaanbieders. Wij hebben de beste deals van dit moment voor jou verzameld en tonen deze in onze actuele top 10. Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingswebsite, dat houdt in dat wij geen voorkeur hebben voor een bepaalde provider. Het gaat er ons om dat jij op een makkelijke manier geld kunt besparen op jouw internetabonnement. Je kunt bij ons de actuele aanbiedingen van de volgende providers vergelijken:

Welke provider kun jij kiezen?

Niet alle providers zijn landelijk actief en niet alle diensten zijn overal beschikbaar. Zo is het glasvezelnetwerk bijvoorbeeld nog niet op ieder adres in Nederland te realiseren. Daarom vragen wij je in de vergelijker om jouw postcode. Met deze informatie kunnen wij een postcodecheck uitvoeren en je precies tonen welke abonnementen je op jouw adres af kunt sluiten. Zo kun je alleen kiezen voor acties die ook daadwerkelijk voor jou beschikbaar zijn. Dat is wel zo handig. 

Welke provider is de beste?

Wij kunnen niet voor jou bepalen welke internetprovider de beste is, omdat dit sterk afhankelijk is van je persoonlijke voorkeuren. Zo kan een alles in 1 pakket bij provider X voor de één de beste zijn, maar is voor een ander die geen gebruik maakt van vaste telefonie juist het internet & televisie pakket van provider Y de beste. Wij kunnen je wel helpen jouw beste provider te vinden. Je hoeft alleen maar de vergelijker in te vullen op onze site en je ziet in een oogopslag jouw beste deals van dit moment.

Internetproviders vergelijken

Wanneer je een internetabonnement zoekt, kun je kiezen uit verschillende pakketten zoals internet, internet & bellen, internet & tv en een alles in 1 pakket. De pakketten die de diverse providers aanbieden, kunnen inhoudelijk sterk van elkaar verschillen. Dit is een belangrijk aandachtspunt wanneer je een vergelijking gaat maken. Om comfortabel gebruik te kunnen maken van je abonnement, is de soort internetverbinding en de internetsnelheid die je kiest echter minstens zo belangrijk. Je kunt in de vergelijker kiezen tussen DSL, glasvezel en kabelinternet. Jouw keuze is afhankelijk van jouw voorkeuren en de beschikbaarheid in jouw regio.

De goedkoopste provider

Net als het aanwijzen van de beste provider is het voor ons ook lastig om te zeggen welke provider de goedkoopste is. Dit is namelijk niet alleen afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren, maar ook van de beschikbaarheid in jouw regio en de meest actuele kortingsacties. Met onze vergelijker kun je binnen enkele minuten de provider vinden die qua aanbod en prijs het beste bij jou past. Je sluit jouw nieuwe abonnement direct via ons af voor een soepele overstap.

Overstappen is geld besparen

Zit jij net zoals de meeste andere mensen al jaren bij dezelfde provider? Dan is het verstandig om eens te kijken wat andere providers te bieden hebben. Grote kans dat je voor jouw abonnement meer geld betaalt dan nodig is. Bovendien is de kans groot dat jouw abonnement niet meer goed aansluit bij jouw huidige wensen. Misschien betaal je voor vaste telefonie terwijl je daar geen gebruik meer van maakt, of heb je behoefte aan een groter zenderpakket of een hogere internetsnelheid. Met onze vergelijker kom je er al snel achter dat er betere deals te scoren zijn!

Overstappen in 4 simpele stappen

Overstappen van internetprovider kun je binnen enkele minuten regelen. Allereerst zet je op een rijtje wat jij zoekt in een abonnement. Welke diensten – internet, digitale televisie en/of vaste telefonie – wil je afnemen? Welke internetverbinding – DSL, glasvezel of kabelinternet – kies je? Welke internetsnelheid heb je nodig? Vervolgens kun je met een postcodecheck zien welke aanbiedingen er op jouw adres beschikbaar zijn. Vergelijk nu de actuele deals inhoudelijk en qua prijs. Heb je een goede deal gevonden? Dan kun je jouw nieuwe abonnement direct afsluiten. Zo simpel is het! 

  • Stap 1: Wat zoek je?
  • Stap 2: Doe de postcodecheck
  • Stap 3: Vergelijk de deals
  • Stap 4: Sluit direct je nieuwe abonnement af